TORTURILE NOASTRE

Torturile noastre se realizează numai în baza unei comenzi, plasate cu 2 zile lucrătoare înainte, la telefon 0786 778 777, pe email office@zexebraserie.ro sau în formularul de comandă de aici.

O porție de tort are aproximativ 120 de grame.  Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați consultanții Zexe Braserie, la telefon 0786 778 777 sau pe email office@zexebraserie.ro.

 

Decorul prezentat în fotografii este orientativ, putând exista modificări în funcție de sezon și fructele disponibile pe piață.

CARMEN SYLVA

Tortul special creat cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 50 de ani pentru Regina Elisabeta: ciocolată, cafea, alune de pădure, Amaretto și un brâu cu migdale ce amintește de portul românesc.
Preț: 29 lei /persoană/porție

REGINA MARIA

Tort cu cremă din ciocolată albă, vanilie de Madagascar, inserție din caise, căpșuni și rodie, blat însiropat cu sirop de vanilie. Un tort demn de o regină care vedea frumusețea ca fiind o datorie a oricărui suveran.
Preț: 29 lei /persoană/porție

GEORGE ENESCU

Cofetarii Casei Capșa au creat în onoarea marelui compozitor român o bomboană care avea la bază combinația lui favorită: ciocolată neagră și portocală. Noi am transformat bomboana în prăjitură și în tort. Cu aceeași bază ca Joffre, dar puțin mai îndrăzneț prin blatul dens de cacao bine însiropat cu Grand Marnier și aciditatea bucăților de portocală confiată, George Enescu este un tort-răsfăț pentru iubitorii de ciocolată neagră.
Preț: 32 lei /persoană/porție

TAKE IONESCU

Pe vremuri, evenimentele politice marcante erau omagiate în diverse moduri. Un astfel de eveniment se petrece în anul 1908, când Take Ionescu creează Partidul Conservator Democrat, desprinzându-se din Partidul Conservator al lui PP Carp. Pentru a sărbători această inițiativă, membrii partidului nou înființat comandă laboratoarelor de cofetărie Grand Hotel du Boulevard, prajitura ce avea să poarte numele de “Take Ionescu”, inițiatorul proiectului. Noi am transformat-o în tort. Conține cremă de fistic, cremă de ciocolată și blat de migdale și cacao. Gusturile originale, adaptate preferințelor de azi.
Preț: 32 lei /persoană/porție

PASSION

Blat crocant cu pralină, cremă fină de ciocolată cu lapte Noche ce se îmbină perfect cu inserția răcoroasă din fructul pasiunii.
Preț: 29 lei /persoană/porție

LE PETIT-ANTOINE

Creat în anul 2008, Le Petit-Antoine a devenit foarte repede best-sellerul lui Stephan Glacier (campion mondial în 2006 Phoenix-Statele Unite). Numit de critici “operă de artă în miniatură”, acest tort îmbină perfect fondantul blatului de cacao, crocantul praline-ului din alune de pădure, lejeritatea mousee-ului de Gianduja și finețea glasajului din ciocolată cu lapte.
Preț: 34 lei /persoană/porție

FORET NOIRE

Inventată în Germania secolului al XX-lea de catre Josef Keller, prăjitura înregistrată în 2003 de autoritațile germane pentru a-i proteja componența conține la bază ”vișine, friscă, unt sau o combinație între cele două, un blat de cacao îmbibat cu Kirch, toate îmbrăcate în frișcă sau unt și decorate cu bucați de ciocolată”. La noi găsiți tortul Foret Noire, cum ar spune francezul, ”revisité” și adaptat gustului românesc: mousse de ciocolată neagră Caraibe 66% pus în valoare de un coulis de vișine cu alcool, cremă lejeră de vanilie de Madagascar și blat pufos de cacao.
Preț: 34 lei /persoană/porție

POIROT

Nu inspectorul, ci tortul cu blat Joconde, nuci caramelizate, mousse lejer din ciocolată neagră și inserție de pere. Totul completat minunat de puțin rom.
Preț: 32 lei /persoană/porție

JARDIN D’EDEN

Varianta noastră personală a Grădinii Edenului: mousse alb din ciocolată Ivoire, vanilie de Madagascar și fructe proaspete. Am ales blatul Dacquoise, un blat ușor din bezea și alune de pădure, specific zonei de sud-est a Franței. Raiul pe pământ.
Preț: 36 lei /persoană/porție

ROCHER

Special creat pentru iubitorii de ciocolată, Rocher îmbină perfect crema de mascarpone cu pralina de alune de pădure, bucățile crocante de croustillant și glasajul din ciocolată neagră. MINUNAT!
Preț: 29 lei /persoană/porție

COCOZETTE

Blat însiropat cu sirop de vanilie, mousse lejer de cocos și inserție de fructe de pădure, ciocolată Valrhona cu căpșuni.
Preț: 36 lei /persoană/porție

SUBLIME (FĂRĂ ZAHĂR)

Cu ciocolată, dar fără niciun pic de zahăr, cu lime răcoritor, busuioc și coacăze. Îndulcit cu stevia și maltitol.
Preț: 34 lei /persoană/porție

EXOTIC

Cremă fină de mango și fructul pasiunii, inserție de banană, mentă și fistic, bucăți crocante de croustillant cu cocos, totul îmbrăcat într-un glasaj răcoritor.
Preț: 29 lei /persoană/porție

SENSATION BLANCHE

Blat din migdale, cremă delicată din ciocolată albă Ivoire și vanilie de Madagascar, inserție de praline din alune de pădure.
Preț: 32 lei /persoană/porție

MADEMOISELLE TONKA

Cremă extrem de fină din brânză ușor sărată, inserție cu căpșuni și tonka, blat crocant de biscuiți.
Preț: 29 lei /persoană/porție

MEDOVIK

Blaturi din miere, cremă de caramel și smântână. Perfecțiunea într-un tort cu origini rusești, dar adaptat de noi gustului autohton.

Disponibil într-o singură variantă de 1,2 kg (aprox. 8 – 10 porții)

Preț: 260 lei

TORT DIPLOMAT

Da, tortul acela cu frișcă și fructe pe care îl făceau mamele noastre de Sărbători, dar care se potrivește de minune oricărei ocazii festive. Pișcoturi făcute de noi în laborator, cremă de vanilie, frișcă și fructe proaspete.

Disponibil într-o singură variantă de 1,5 kg (aprox. 8 – 10 porții)

Preț: 290 de lei

TROIS CHOCOLATS

Un tort format din trei feluri de mousse de ciocolată: Caraibe 66%, creată dintr-un mix de boabe culese de pe mici plantații aflate pe țărmul Mării Caraibelor, Guanaja 41%, al cărei gust puternic de ciocolată este calmat de notele subtile de lapte și Ivoire, ciocolată albă nu foarte dulce, cu aromă delicată de vanilie, toate așezate în straturi orizontale pe un blat pufos de cacao.
Preț: 32 lei /persoană/porție

B-dul Aviatorilor nr. 65

09:30 – 22:00 Luni – Duminica

+40 786.778.777