* În funcție de sezon și poftă, putem avea și alte supe / ciorbe, așa că vă rugăm să întrebați ospătarul.
FELURI PRINCIPALE
Fălcuțe de vițel cu piure prăjit72 Lei
Cu salată de sfeclă și spumă de hrean. Fel principal deja consacrat în restaurantele Zexe 200g/170g/110g
Rasol de berbecuț în sos de vin72 Lei
Cu piure din cartofi mov și salată verde cu iaurt. 200g / 150g / 100g.
Pulpă de rață confiată64 Lei
Cu varza rosie si mere verzi și mămăligă picantă la grătar. 180g / 220g / 80g.
* În funcție de sezon, gătim zilnic și alte mâncăruri, așa că vă rugăm să întrebați ospătarul.
ȘNIȚELE
Șnițel de curcan în pesmet crocant48 Lei
cu piure verde și pătrunjel. 180g / 150g / 80 g
Șnitel fraged din vită în pesmet crocant și salata verde52 Lei
180g / 80g
SPECIALITĂȚI LA GRĂTAR
Ceafă de Mangaliță72 Lei
250g
Ceafă de vită74 Lei
250g
Specialitate de berbecuț59 Lei
200g
* Gramajul afișat reprezintă carnea negătită. Produsele se servesc împreună cu salată verde cu dressing din ulei de măsline, lămâie, sare și piper.
PEȘTE, FRUCTE DE MARE
Calamar (îl putem face și pane)32 Lei
100g
Somon sălbatic79 Lei
250 g
Butterfish69 Lei
200g
* Gramajul afișat reprezintă peștele negătit. Produsele se servesc cu salată verde cu dressing din ulei de măsline, lămâie, sare și piper.
GARNITURI
Cartofi prăjiți16 Lei
120g.
Piure verde (cu pătrunjel)18 Lei
150 g
Piure prăjit18 Lei
150g.
Spanac á la Poarta Schei22 Lei
150g
Broccoli soté20 Lei
150g.
Legume la grătar22 Lei
150g.
DIVERSE
Chiflă albă/ neagră3 Lei
1 buc.
Coș mare pâine (6 felii)12 Lei
Smântână4 Lei
50g
Ardei iute2 Lei
1 buc.
Mâncați cu convingere și beți cu entuziasm!
În această unitate, ca în oricare alta din lume, se folosesc produse congelate, în speță: legume, produse de panificație, produse de patiserie, carne, fructe de mare și – bineînțeles – înghețată.
Preparatele pot conține alergeni din grupele majore: cereale, crustacee, lactate, ouă, pește, arahide.