* În funcție de sezon și poftă, putem avea și alte supe / ciorbe, așa că vă rugăm să întrebați ospătarul.
FELURI PRINCIPALE
Fălcuțe de vițel cu piure prăjit72 Lei
Cu salată de sfeclă și spumă de hrean. Fel principal deja consacrat în restaurantele Zexe 200g / 170g / 110g
Rasol de berbecuț în sos de vin72 Lei
Cu piure și salată verde cu sos de iaurt. 200g / 150g / 100g.
Pulpă de rață confiată68 Lei
Cu varza roșie, mere verzi și mămăligă picantă la grătar. 180g / 220g / 80g.
* În funcție de sezon, gătim zilnic și alte mâncăruri, așa că vă rugăm să întrebați ospătarul.
ȘNIȚELE
Șnițel de curcan în pesmet crocant48 Lei
cu piure verde și pătrunjel. 180g / 150g / 80g
Șnitel fraged din vită în pesmet crocant și salata verde58 Lei
180g / 80g
SPECIALITĂȚI LA GRĂTAR
Ceafă de Mangaliță76 Lei
250g
Ceafă de vită78 Lei
250g
Specialitate de berbecuț64 Lei
200g
* Gramajul afișat reprezintă carnea negătită. Produsele se servesc împreună cu salată verde cu dressing din ulei de măsline, lămâie, sare și piper.
PEȘTE, FRUCTE DE MARE
Calamar (îl putem face și pane)32 Lei
100g
Somon sălbatic86 Lei
250 g
Butterfish69 Lei
200g
* Gramajul afișat reprezintă peștele negătit. Produsele se servesc cu salată verde cu dressing din ulei de măsline, lămâie, sare și piper.
GARNITURI
Cartofi prăjiți16 Lei
120g.
Piure verde19 Lei
150 g
Piure prăjit19 Lei
150g.
Spanac á la Poarta Schei24 Lei
150g
Broccoli soté24 Lei
150g.
Legume la grătar24 Lei
150g.
DIVERSE
Chiflă albă / neagră3 Lei
1 buc.
Coș pâine (6 felii)12 Lei
Smântână5 Lei
50g
Ardei iute (sperăm)2 Lei
1 buc.
Mâncați cu convingere și beți cu entuziasm!
În această unitate, ca în oricare alta din lume, se folosesc produse congelate, în speță: legume, produse de panificație, produse de patiserie, carne, fructe de mare și – bineînțeles – înghețată.
Preparatele pot conține alergeni din grupele majore: cereale, crustacee, lactate, ouă, pește, arahide.