FORMULAR DE COMANDĂ

Puteți comanda și aici prăjiturile, torturile și felurile noastre de mâncare. 

Torturile se fac numai la cerere și trebuie trebuie comandate cu cel puțin 2 zile lucrătoare înainte.

Comenzile pot fi ridicate de la Zexe Braserie, bd. Aviatorilor nr. 65. Pentru informații suplimentare privind posibilitatea de livrare la domiciliu, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0786.778.777

De asemenea, ne puteți solicita oferte pentru candy bar-uri sau torturi personalizate pentru evenimente speciale. Vă rugăm să includeți în mesaj detalii despre eveniment și numărul de persoane.

Drepturi fundamentale privind protecția datelor personale:

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal menționate mai sus să fie prelucrate de către ZEXE BRASERIE în scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioadă de cel mult 5 (cinci) ani. Mi s-a adus la cunoștință că datele îmi vor fi prelucrate în concordanță cu Politica de confidențialitate ZEXE BRASERIE și sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, îmi dau acordul ca datele mele să fie transmise și prestatorilor de servicii contractați de ZEXE BRASERIE (avocați, consultanți, auditori, instituții de credit, societăți de arhivare/stocare documente, societăți care imprimă, administrează și sau transmit facturi/deconturi/notificări, societăți de prelucrare a datelor, curieri, agenții de sondare a clienților etc) în scopul îmbunătățirii activității comerciale.

Am luat la cunoștință că am dreptul ca oricând să solicit accesul, restricționarea, rectificarea sau ștergerea datelor personale și să îmi retrag acordul exprimat adresând electronic o cerere la office@zexebraserie.ro sau telefonic la numărul +40786 778 777. De asemenea, am fost informat că am dreptul de a mă opune prelucrării datelor mele personale precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Am fost informat că am dreptul de a mă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul. General Gheorghe Magheru nr. 28-30 Sector 1 București, cod poștal 010336, tel.: 040318059211) și instanței de judecată competente pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

Declar că prezentul consimțământ este dat în mod liber și toate informațiile de mai sus precum și toate implicațiile previzibile ale consimțământului acordat mi-au fost prezentate în mod clar și într-un limbaj accesibil. ZEXE BRASERIE înseamnă ZEXE COFETURI SRL.

B-dul Aviatorilor nr. 65

09:30 – 22:30 Luni – Duminica

+40 786.778.777

B-dul Aviatorilor nr. 65

09:30 – 22:30 Luni – Duminica

+40 786.778.777